• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75
Panizzi Vernaccia di San Gimignano 2023
Panizzi Vernaccia di San Gimignano 2023 €15,60

Panizzi Vernaccia di San Gimignano 2023

€15,60
  • Koop 12 voor €14,35 per stuk en bespaar 8%
  • Gratis verzending NL vanaf € 50,- | België vanaf € 75,-
  • Voor 12.00 besteld? Vandaag nog verzonden!
  • Bij 12 flessen 8% korting (exclusief aanbiedingen)
  • Vragen? Bel naar onze winkel: +31(0)78-6140208
Informatie
Dé witte kwaliteitswijn met DOCG - status uit Toscane
Gebaat bij enkele maanden flesrijping
Mooie begeleider van klassieke gerechten
Kan gemakkelijk tot 3 jaar na de oogst rijpen
 
 

Proefnotitie Panizzi Vernaccia di San Gimignano

Droge Italiaanse witte wijn met een aroma van bloemen anijs en amandel. Dankzij de zachte smaak ideaal bij gerechten met paddenstoelen blank gevogelte of gepocheerde vis.

Omschrijving

De grote klasse van witte Vernaccia wijn is bij vele Italiaanse gastronomen bekend. Ingetogen van geur maar krachtig en aanhoudend van smaak en daardoor een uitstekende begeleider van vis en blank gevogelte of vlees. De Vernaccia van Panizzi geldt als één van de lokale toppers. Het kritische wijnblad Perswijn plaatst de producent zelfs bovenaan het lijstje van favoriete wijnmakers.

 

Eigenschappen

Producent Azienda Panizzi
Land Italië
Herkomstgebied Toscane
Druivenras Vernaccia
Kleur Wit
Soort wijn Stil
Flesinhoud 750
Schroefdop Nee
Jaar 2018
Biologisch Nee
Biologisch zonder certificaat Nee
Drinken bij

Dit is een uitstekende maaltijdwijn bijvoorbeeld bij gerechten met paddenstoelen (vederwild kalfsvlees) of gepocheerde vis.

Alcohol 13.5%
Specificaties
Druif: Vernaccia
Land: Italië
Wijnstreek: Toscane
Flesafsluiting: schroefdop
Alcohol: 13,5 %
Smaak:
Houtrijping:
Wat vinden wij?:
Panizzi Vernaccia di San Gimignano 2023
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »