Ingrediënten:
- 200 gram aardbeien
- 200 gram Griekse yoghurt
- 4,5 blaadje gelatine
- 50 gram kristalsuiker
- 1 eiwit van een biologisch ei
- 1/2 citroen
- 1 stengel rabarber
- Fijne kristalsuiker
- Bloemen
Ochtend:
- Pureer de aardbeien en week de gelatine 5 minuten in koud water
- Smelt de gelatine voorzichtig in de magnetron met een eetlepel aardbeienpuree
- Meng de aardbeienpuree en gelatine, roer de yoghurt hier doorheen
- Sla de eiwitten stijf in een ontvette kom met de kristalsuiker
- Vouw met een spatel het eiwit er door, verdeel over 4 koffiekopjes en dek goed af
Net voor het eten:
- Schil de rabarber, snijd er blokjes van en haal door de fijne kristalsuiker
- Garneer de bavarois met de rabarber en bloemen